خانه سالمندان اراک  (آلزایمری استان مرکزی (alzheimer-arak)

خانه سالمندان اراک (آلزایمری استان مرکزی (alzheimer-arak)

عکس . فیلم ٬گزارش ،عملکردوبازدیدها ی مردمی و.... ازفعالیت بانوان خیرانجمن آلزایمرخیریه امام جواد(ع)ااستان مرکزی ثبت320
خانه سالمندان اراک  (آلزایمری استان مرکزی (alzheimer-arak)

خانه سالمندان اراک (آلزایمری استان مرکزی (alzheimer-arak)

عکس . فیلم ٬گزارش ،عملکردوبازدیدها ی مردمی و.... ازفعالیت بانوان خیرانجمن آلزایمرخیریه امام جواد(ع)ااستان مرکزی ثبت320

اهداف موسسه:


اهداف درسال 93


انجمن آلزایمر خیریه امام رضا ع استان مرکزی از بهمن 88  با هدف حمایت از سالمندان  مبتلا به آلزایمر و آموزش خانواده‌های آنان  و ساماندهی امور بیماران روانی مزمن (مرکزجامع درمان وتوانبخشی بیماران روانی مزمن طلوع) در زمینه‌های درمان، آموزش، ارتقای سطح بهداشت روانی اجتماعی، استقلال و خودکفایی آنان و فعالیت در زمینه درمان‌، آموزش و توانبخشی بیماران روانی مزمن دربخش توانبخشی شروع بکار نمود وچون مسئولین ماآلزایمر را یک بیماری سالمندی می دانند وهیچ متولی مشخصی درایران نداشت وماهم کلیه امکانت آسایشگاه را فراهم کرده بودیم وباتوجه به مشکل بهزیستی دررابطه با بیماران اعضاب وروان ذرشهریور89 اقداما راه اندازی مرکزجامع شبانه روزی وروزانه (مختلط) وحرفه آموزی نمودیم  که هم اکنون درخدمت این عزیزان هستیم

  درسال 90 دراردیبهشت ماه باتقاضای بهزیستی واصرار دوستان خانه دختران رضوان را راه اندازی کردیم ودرشهریور 90 خانه پسران ثامن را باکمک بهزیستی تاسیس نمودیم وعملا با تغییر اساسنامه وارد یک فعالیت جدیدی درشاخه اجتماعی شدیم  تااینکه درسال 92 جمعی ازدوستان هیات امنا جدا شدند وماهم بادرخواست بهزیستی خانه دختران وخانه پسران را تحویل بهزیستی دادیم.


ازروز 20شهریور90 که خانه ها واگذارشد هیات امنا تصمیم گرفت که ازطریق کمیته امداد امام خمینی (ره) وباتوجه به اهداف اساسنامه حمایت  درسی، ورزشی واردویی ودرنهایت مالی به فرزندان بی سرپرست وبدسرپرست ، یتیم وبی بضاعت شکل گرفته است.

 هدف این موسسه تامین مایحتاج اولیه کودکان بی سرپرست و یتیمی است که دراثراتفاقاتی نظیر تصادفات زلزله، بیماری و.... نان آور خانواده شان را از دست داده و در حال حاضر منبعی مالی برای گذران زندگی ندارندواینکه همچنان درشاخه اجتماعی فعال بمانیم ومدیون مردم خوب وخیرمان نباشیم وتعداد20 نفر ازفرزندان ایتام وبدسرپرست  را با عنوان مرکزنیکوکاریتحت پوشش قراردادیم که هم اکنون این عزیزان با مادران خود به 62 نفر رسیده ودررابطه با مدرسه وتحصیل وتشکیل کلاسهای فوق برنامه درسی وغیردرسی -اردوهای سیاحتی وزیارتی وورزش وکمکهای مالی وگرفتن حامی برای بچه ها وبرگزاری جشن تولد که تماما باحضورفعال مادرهایشان انجام میگیرد


  وباز با یاری خداوند درسال 91 مجوزسالمندان آلزایمری را باموافقت تهران گرفتیم وابتدا درسال92با 4نفرخانم شروع کردیم وازطرف بهزیستی سالمندان خانم تعطیل وباراه اندازی سالمند مرد موافقت شد ودرروزوهقته بهزیستی درسال93 سالمندان شایستگان افتتاح گردید وهم اکنون درخدمت 8نفر ازسالمندان عزیزمان هستیم


 درپایان لازم به ذکراست انجمن آلزایمر خیریه امام جواد (ع) استان مرکزی با کمک افراد داوطلبی که به اهداف این موسسه اعتقاد دارند واین اعتماد نتیجه بیش از9سال همکاری ما با این عزیزان بوده که حدودا بیش از 4000تلفنی هست که ازسال84 زده شده وسیوشده وهمچنان درخدمتشان هستیم ومارا درطول سال همراهی  می کنند. 


انجمن آلزایمر خیریه امام جواد (ع) استان مرکزی متعلق به همه 

بوده و ازهمه نیک اندیشان درخواست می کنیم مارا در

 اداره این خیریه یاری نمایند



مقابله با آسیب های اجتماعی ناشی از فقر زنان و کودکان بی سرپرست  و بد سرپرست با یاری رساندن به آنان از طریق آموزش ، ارتقاء مهارت ها و ایجاد اشتغال و تقویت خودباوری ایشان تا نیل به خودکفایی این قشر مظلوم و آسیب پذیر هدف اصلی ماست.

اعضاء هیئت امناء متشکل از 30 نفر از اقشار مختلف مردم و اساتید دانشگاه ، حقوقدانان ، فرهنگیان ، پزشکان ، کارشناسان مختلف ، بانوان خانه دارومعتمدین می باشند که عالیترین مرجع تصمیم گیری بوده و هیئت مدیره منتخب هیئت امنا تحت نظر ایشان فعالیت می نماید.
مدیر عامل مجری تصمیمات هیئت مدیره و بازوی اجرایی هیئت مدیره می باشد.حوزه فعالیت این انجمن استان مرکزی بوده ، از هر اقدامی برای تاسیس و راه اندازی موسسات مشابه استقبال کرده و آماده عرضه و انتقال تجربیات خود در این زمینه است.

با توجه به این نکته که امروزه تشکل های داوطلبانه و خیریه بایستی دارای ساختار سازمانی منسجم باشند، حتی الامکان از شیوه های نوین مدیریتی برای سازماندهی نیروها استفاده می شود تا تشکل وابسته به حضور فرد یا گروه معینی نبوده و همچنین با ایجاد زیر ساخت مستحکمی بتواند برنامه های دراز مدت را به اجرا در آورد.
مدیریت تشکل در عین خدمت رسانی از توانمند سازی مجموعه نیز غافل نبوده و از هر فرصتی برای برخورداری از آموزشهای لازم چه بصورت فردی و چه بصورت گروهی استفاده نموده و برای رسیدن به اهداف خود ظرفیت سازی می نماید.این تشکل سعی می نماید به عنوان یک سازمان یادگیرنده از تجارب دیگران بیاموزد و تجارب خود را نیز به دیگران انتقال دهد.
ضمنا" برای بهره وری هرچه بیشتر از منابع انسانی چه در بخش دولتی و چه در بخش غیر دولتی منابع مذکور را شناسایی نموده و برای استفاده بهینه از توانمندی این بخش ها برنامه ریزی می شود.
 در روند این رویکرد ضمن تعامل با  NGOSو GOS  از امکانات موجود برای پیشبرد اهداف به خوبی  استفاده می شود. 
منابع مالی موسسه ما عبارتند از :


باعث افتخاراست که اعلام نماییم  فرهنگیان با 73درصد مشارکت اولین حامی این موسسه بوده  واین خیریه یک انجمن متعلق به فرهنگیان است.

 

1- یارانه ماهانه بهزیستی به مددجویان تحت پوشش که درمراکزنگهداری می شوند


2- هدایا و کمک های مردمی وشرکتهای خصوصی  که به شکل احسان و نذورات به موسسه تحویل داده می شود.


3-وجوه جمع آوری شده در قلکهای مخصوص خانگی که بطور اختصاصی صرف خدمات درمانی و سایر کمکهای بلاعوض در شرایط خاص می شود.


4-کمکها مالی هیات امناء وهیات مدیره:


5-کمک های سازمان ها و نهاد های دولتی که در مقابل ارائه طرح های مختلف مطابق آیین نامه های موجود به موسسه داده می شود.


6- وقف زمین -خانه و......


7- گرفتن حامی برای انجمن آلزایمر وفرزندان بی سرپرست (ایتام) که فرهنگیان دراین مورد پیش قدم بوده وبیشترین کمک را به این انجمن نموده اند


8-گروهی ازحامیان خوش ذوق وخیرتحت نام"خیریه سالمندان شایستگان اراک"ازخرداد93 باتشکیل این گروه درخدمتشان هستیم که امروز با شروع جلسه دوم کاری نووجدیدی درامرمشارکت وکمک رسانی اتارت زدند 



بازمجدداازهمکاری همه مسئولین امام جمعه محترم -استاندار محترم وآقای فتح آبادی  - آقای آصفری نماینده محترم -محصولی ریاست اسبق مجمع امورصنفی  آقای بختیاری فرماندار محترم اراک  وخیرین بزرگوار هیات مدیره شرکت استیم با پرداخت هرسه ماه 5میلییون تومان -شرکت یاسان با پرداخت 2میلییون تومان وشرکت نصب سمن با پرداخت یک میلییون تومان که دراین اقدام خداپسندانه که نشانگر ارج نهادن به حرکت های سازنده نیروهای داوطلب مردمی است روح تازه ای در کالبد انجمن آلزایمر خیریه امام جواد(ع )استان مرکزی دمیدند و با آماده سازی فضاهای  مذکور امکانات بهتر و بیشتری در اختیار انجمن برای خدمت رسانی و یاری نمودن به مددجویان و زنان سرپرست خانواده قرار گرفت.


با توجه به اینکه ما مشکل دولت را با کمک مردم حل می کنیم وهیچیک از افرادی که در این موسسه به عنوان مددجو پذیرش می شوند دائمی نیستندو به محض اینکه شرایط  مناسبی برای زندگی مستقل ایشان فراهم گردد از موسسه خارج شده و جای خود را به مددجوی دیگری می دهندو مایارانه این عزیزان را تاکنون نگرفته ایم ولی متاسفانه پول آب وبرق وگاز را ازما می گیرند ومتاسفانه هیچ مسئولی هم پاسخگونیست وما ماهانه بالای 500هزارتومان پول آب وبرق وگاز می پردازیم واین دوراز انصاف است ؟

 ، از بدو تأسیس تا کنون بیش از 148سالمند آلزایمری ثبت نام شده  -35بیمارروانی مزمن شبانه روزی -4نفربیمارروانی مزمن روزانه و25نفر زنان خودسرپرست و  سرپرست خانوار و 38فرزند بی سرپرست (ایتام) که درکنار مادران خود زندگی می کنندو8سالمند که درمرکز آموزشی ودرمانی سالمندان شایستگان از خدمات این مجموعه بهره مند می شوند.


انجمن آلزایمر خیریه امام جواد (ع)استان مرکزی  به صورت هیات امناء اداره می شود و18نفرهیات امناءدارد که بالاترین مرجع تصمیم گیری هستند و7نفر هیات مدیره دارد که درهردوسال یکبار انتخابات انجام ویک مدیرعامل که کارهارا انجام میدهند

این انجمن دارای 31نفرپرسنل هست  که19نفرازاین عزیزان بیمه ومابقی نیز یا پاره وقت هستند ویا بازنشسته اذارات هستند دوپزشک متخصص یک روزدرهفته  وعمومی دوروز درهفته و4مربی کاروحرفه آموزی یک روز درهفته غیرازمعرق کاری که دوروزدرهفته می باشد




آیین نامه گروه خیریه سالمندان شایستگان


1.این گروه متشکل از خیرین ونیکوکاران واعضای هیات امنا وهیاتمدیره وپرسنل وحامیان عزیز انجمن آلزایمرخیریه امام رضا ع استان مرکزی است که به منظور تبادل اخبار و اطلاعات بین اعضا،تحلیل مسایل مهم روز و مسایل این حوزه در سطح کشور و استان مرکزی، در محیط شبکه اجتماعی وایبر ایجاد گردیده است.

آیین نامه

2-با توجه به ماهیت صفحه از وارد نمودن افراد غیر مرتبط و همچنین بدون هماهنگی با مدیران گروه  خودداری شود.


3-هر فردی که اقدام به دعوت از دوستان و بزرگواران دیگر میکند، میبایست آیین نامه گروه را به فرد دعوت شونده ارسال کند و پس از پذیرش به گروه دعوت شوند.



4-ازهرگونه سلام ،احوالپرسی ،تبریک و...در صفحه  خودداری شودو کسانی که از این پس عضو صفحه میشوند باید نسبت به آیین نامه صفحه آگاهی کامل   داشته باشند.بنابر این توصیه می شود برای این امور از صفحات خصوصی استفاده شود.


5-زبان نوشتار در این صفحه فقط فارسی است.


6-ایراد هرگونه توهین و افترا به اعضا حاضر و غایب اعم از حقیقی و حقوقی در این صفحه ممنوع است.


7-ساعت کاری صفحه از8صبح تا 12 شب می باشد و استفاده از این صفحه در ساعات دیگر ممنوع است            


8 -در ساعاتی از روز طبق توافق عموم ، فضای روم مختص بحث عمومی است . این ساعت به طور پیشنهادی میتواند در دو بازه ی ظهرگاهی و شبانگاهی باشد.


9-هر بحث یک مدیر موقت باید داشته باشد تا مدیریت محتوا و نیز هدایت مباحث را بر عهده گیرد ، همچنین مدیر موقت نباید اجازه دهد هر شخص در هر زمانی اظهار نظر نماید ، به این صورت که خود ، نوبت افراد را نیز مدیریت نماید. مدیر موقت در طول بحث و موضوع مورد بررسی از سوی نفرات حاضر انتخاب میشود.


10-افرادی که در بحثها شرکت میکنند می بایست نوبت و حقوق دیگران و نیز نظرات مدیر موقت و اصلی گروه را محترم بشمارند.


11- دوستان به تکرار نظرات نپردازند مگه در مواردی که تشریح نظر خود را لازم بدانند.


12- افراد می بایست آگاه باشند که این گروه فضای تعامل و مباحثه است، لذا تقاضا می شود واقع بینانه و منطقی با قضایا برخورد شود.


13- از درج فیلم ها ، عکس ها و مطالب نامربوط با بحث و نیز کلیت گروه پرهیز شود.


14- از بیان مطالب نژاد پرستانه و نیز جنسیت گرایانه پرهیز شود.


15- کسانی که ظرفیت تحمل بحث و انتقاد را ندارند ، در این گروه عضو نباشند.                                           


 16.حسب نظر دوستان و با توجه به موضوع اقدام به دعوت مدیران و افراد خاص جهت شرکت در میزگرد تخصصی در این روم خوهد شد


17- همه ی افراد می بایست نام خود را در شناسه وایبری خود درج کنند‌.


این آیین نامه در 17 بند پیشنهاد و به تصویب گروه رسید و از تاریخ 6.4.93 دراین روم الاجرا خوهد بود.


انجمن آلزایمر استان مرکزی (خیریه امام جواد ع) از بهمن 88  با هدف حمایت از سالمندان  مبتلا به آلزایمر و آموزش خانواده‌های آنان  و ساماندهی امور بیماران روانی مزمن (مرکزجامع درمان وتوانبخشی بیماران روانی مزمن طلوع) در زمینه‌های درمان، آموزش، ارتقای سطح بهداشت روانی اجتماعی، استقلال و خودکفایی آنان و فعالیت در زمینه درمان‌، آموزش و توانبخشی بیماران روانی مزمن  و مرکز کار آفرینی بانوان رضوی برای حمایت از زنان سرپرست خانوار وبدسرپرست وایجاد مرکزکارآفرینی وکسب در آمد واداره امورات زندگی آنها  و موسسه خیریه  امام رضا (ع) با گرفتن دومجوز خانه پسرانثامن وخانه دختران رضوان ازوافتتاح دفترامداد درخیابان ملک برای رسیدگی به 60نفر بچه های بی سرپرست با هدف یاری رسانی به فرزندان بی سرپرست وبدسرپرست ، یتیم بی بضاعت شکل گرفته است. هدف این موسسه تامین مایحتاج اولیه کودکان بی سرپرست و یتیمی است که دراثراتفاقاتی نظیر تصادفات زلزله، بیماری و.... نان آور خانواده شان را از دست داده و در حال حاضر منبعی مالی برای گذران زندگی ندارند. ضمنا درتیرماه سال91 هم با گرفتن اولین مرکز تخصصی آلزایمر در ایران وباز سازی 300میلییون ریالی آسایشگاهی برای بیماران آلزایمری درخدمت سالمندان آلزایمری هستیم و موسسه خیریه امام جواد (ع) با کمک افراد داوطلبی که به اهداف این موسسه اعتقاد دارند اداره می گردد. 


موسسه خیریه امام جواد (ع) استان مرکزی متعلق به همه بوده و ازهمه نیک اندیشان درخواست می کنیم مارا در اداره این خیریه یاری نمایند


مقابله با آسیب های اجتماعی ناشی از فقر زنان و کودکان بی سرپرست  و بد سرپرست با یاری رساندن به آنان از طریق آموزش ، ارتقاء مهارت ها و ایجاد اشتغال و تقویت خودباوری ایشان تا نیل به خودکفایی این قشر مظلوم و آسیب پذیر هدف اصلی ماست.

اعضاء هیئت امناء متشکل از 30 نفر از اقشار مختلف مردم و اساتید دانشگاه ، حقوقدانان ، فرهنگیان ، پزشکان ، کارشناسان مختلف ، بانوان خانه دارومعتمدین می باشند که عالیترین مرجع تصمیم گیری بوده و هیئت مدیره منتخب هیئت امنا تحت نظر ایشان فعالیت می نماید.
مدیر عامل مجری تصمیمات هیئت مدیره و بازوی اجرایی هیئت مدیره می باشد.حوزه فعالیت این انجمن استان مرکزی بوده ، از هر اقدامی برای تاسیس و راه اندازی موسسات مشابه استقبال کرده و آماده عرضه و انتقال تجربیات خود در این زمینه است.

با توجه به این نکته که امروزه تشکل های داوطلبانه و خیریه بایستی دارای ساختار سازمانی منسجم باشند، حتی الامکان از شیوه های نوین مدیریتی برای سازماندهی نیروها استفاده می شود تا تشکل وابسته به حضور فرد یا گروه معینی نبوده و همچنین با ایجاد زیر ساخت مستحکمی بتواند برنامه های دراز مدت را به اجرا در آورد.
مدیریت تشکل در عین خدمت رسانی از توانمند سازی مجموعه نیز غافل نبوده و از هر فرصتی برای برخورداری از آموزشهای لازم چه بصورت فردی و چه بصورت گروهی استفاده نموده و برای رسیدن به اهداف خود ظرفیت سازی می نماید.این تشکل سعی می نماید به عنوان یک سازمان یادگیرنده از تجارب دیگران بیاموزد و تجارب خود را نیز به دیگران انتقال دهد.
ضمنا" برای بهره وری هرچه بیشتر از منابع انسانی چه در بخش دولتی و چه در بخش غیر دولتی منابع مذکور را شناسایی نموده و برای استفاده بهینه از توانمندی این بخش ها برنامه ریزی می شود.
 در روند این رویکرد ضمن تعامل با  NGOSو GOS  از امکانات موجود برای پیشبرد اهداف به خوبی  استفاده می شود. 
منابع مالی موسسه ما عبارتند از :


باعث افتخاراست که اعلام نماییم بعدازشرکت استیم فرهنگیان با 73درصد مشارکت دومین حامی این موسسه بوده  واین خیریه یک موسسه متعلق به فرهنگیان است.

 

1- یارانه ماهانه بهزیستی به مددجویان تحت پوشش که درمراکزنگهداری می شوند


2- هدایا و کمک های مردمی وشرکتهای خصوصی  که به شکل احسان و نذورات به موسسه تحویل داده می شود.


3-وجوه جمع آوری شده در قلکهای مخصوص خانگی که بطور اختصاصی صرف خدمات درمانی و سایر کمکهای بلاعوض در شرایط خاص می شود.


4-کمکها مالی هیات امناء وهیات مدیره:


5-کمک های سازمان ها و نهاد های دولتی که در مقابل ارائه طرح های مختلف مطابق آیین نامه های موجود به موسسه داده می شود.


6- وقف زمین -خانه و......


7- گرفتن حامی برای موسسه وفرزندان بی سرپرست (ایتام) که فرهنگیان دراین مورد پیش قدم بوده وبیشترین کمک را به این موسسه نموده اند


شروع بکار خدمت رسانی موسسه در یک ساختمان قدیمی بود که با تعمیر و ترمیم بعضی از قسمت ها در حقیقت با کمترین امکانات ، که بااجازه ازبهزیستی  فعالیت ها انجام  شد تا اینکه در شهریور 89 مرکز کارآفرینی رضوی را برای زنان سرپرست خانوار در یک ساختمان قدیمی باکمک مدیران اجرائی استان و تبیین اهداف موسسه ، با توجه به عملکرد موسسه فضای مناسبی که برای بهره برداری با یک خرج سنگین در اختیار زنان سرپرست خانوار  قرار دادیم که امسال این مرکز به زیرزمین مسجد کوثر خیابان هپکو منتقل شده و8نفراززنان سرپرست خانوارهزینه زندگی خوشان را ازاین مرکز کارآفرینی رضوی بدست می آورند .


بازمجدداازهمکاری همه مسئولین امام جمعه محترم -استاندار محترم وآقای فتح آبادی  - آقای آصفری فرماندار محترم -محصولی ریاست مجمع امورصنفی  وآقای لطفی نماینده محترم اراک  وخیرین بزرگوار هیات مدیره شرکت استیم با پرداخت هرسه ماه 5میلییون تومان -شرکت یاسان با پرداخت 2میلییون تومان وشرکت نصب سمن با پرداخت یک میلییون تومان که دراین اقدام خداپسندانه که نشانگر ارج نهادن به حرکت های سازنده نیروهای داوطلب مردمی است روح تازه ای در کالبد مجموعه خیریه امام جواد(ع) دمیدند و با آماده سازی فضاهای  مذکور امکانات بهتر و بیشتری در اختیار موسسه برای خدمت رسانی و یاری نمودن به مددجویان و زنان سرپرست خانواده قرار گرفت.


با توجه به اینکه ما مشکل دولت را با کمک مردم حل می کنیم وهیچیک از افرادی که در این موسسه به عنوان مددجو پذیرش می شوند دائمی نیستندو به محض اینکه شرایط  مناسبی برای زندگی مستقل ایشان فراهم گردد از موسسه خارج شده و جای خود را به مددجوی دیگری می دهندو مایارانه این عزیزان را تاکنون نگرفته ایم ولی متاسفانه پول آب وبرق وگاز را ازما می گیرند ومتاسفانه هیچ مسئولی هم پاسخگونیست وما ماهانه بالای 500هزارتومان پول آب وبرق وگاز می پردازیم واین دوراز انصاف است ؟

 ، از بدو تأسیس تا کنون بیش از 148سالمند آلزایمری -25بیمارروانی مزمن شبانه روزی -14نفربیمارروانی مزمن روزانه و124نفر زنان خودسرپرست و  سرپرست خانوار و 80فرزند بی سرپرست درمعرض خطر که60 نفرازاین عزیزان درخانه پدربزرگ -مادربزرگ-عمه -خاله-دایی -عمو و یا یکی ازاقوام خود زندگی می کنندو14فرزند پسر بی سرپرست که درخانه پسران ثامن  و9فرزنددختر بی سرپرست که درخانه دختران رضوان  در از خدمات این مجموعه بهره مند می شدند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد