خانه سالمندان اراک  (آلزایمری استان مرکزی (alzheimer-arak)

خانه سالمندان اراک (آلزایمری استان مرکزی (alzheimer-arak)

عکس . فیلم ٬گزارش ،عملکردوبازدیدها ی مردمی و.... ازفعالیت بانوان خیرانجمن آلزایمرخیریه امام جواد(ع)ااستان مرکزی ثبت320
خانه سالمندان اراک  (آلزایمری استان مرکزی (alzheimer-arak)

خانه سالمندان اراک (آلزایمری استان مرکزی (alzheimer-arak)

عکس . فیلم ٬گزارش ،عملکردوبازدیدها ی مردمی و.... ازفعالیت بانوان خیرانجمن آلزایمرخیریه امام جواد(ع)ااستان مرکزی ثبت320

ولادت امام رضا (ع) مبارکباد

ولادت امام رضا (ع)مبارکباد

فیلم آلزایمر

داستان «نسیان» (آلزایمر) که فیلمنامه آن را معتمدی نوشته درباره مردی است که طی تصادفی، دچار فراموشی می‌شود.

فرامرز قریبیان در فیلم آلزایمر

فرامرز قریبیان در فیلم آلزایمر 

مهتاب کرامتی و مهران احمدی در فیلم آلزایمر

مهتاب کرامتی و مهران احمدی در آلزایمر

مهدی هاشمی در فیلم آلزایمر

مهدی هاشمی در آلزایمر

روزجهانی آلزایمر دراراک

 سی ام شهریور، روز جهانی آلزایمر

هر ساله در روز سی شهریور مصادف با 21 سپتامبر «روزجهانی بیماری آلزایمر» انجمن های آلزایمر در 72 کشور عضو انجمن جهانی آلزایمر با اجرای برنامه های متعدد سعی در افزایش آگاهی عمومی نسبت به بیماری آلزایمر و جلب حمایت افراد جامعه نسبت به بیماران و خانواده هایشان دارند.
در همین خصوص انجمن آلزایمر ایران نیز با اجرای برنامه های متعدد در زمینه های مختلف علمی، آموزشی و اجتماعی سعی در انتقال این پیام دارد.


برنامه های انجمن آلزایمر استان مرکزی (خیریه امام رضا ع) به مناسبت روز جهانی آلزایمر سال  1389


1.برگزاری جشنواره غذا به نفع انجمن آلزایمراراک و با هدف اطلاع‌رسانی در خصوص روزجهانی آلزایمر به مدت 4روز از 16 مهر الی 20مهر در مدرسه راهنمایی میثاق خیابان ملک

 
2. برگزاری جشن بادکنکها  در میدان کوهنورد  با حضور مهدهای کودک اراک همراه خانواده هایشان وفرستادن بادکنک به هوا همگام با آلزایمر جهانی در روز جهانی آلزایمر 30شهریور89 .

3- 8 مهرماه همزمان با روز جهانی سالمند شرکت در همایش موسسه خیریه جامع سالمندان استان مرکزی وهمایش انجمن سالمندان استان مرکزی وبهزیستی استان مرکزی در سالن های شورای شهر وامام علی (ع) اراک


4.  برگزاری سمینار کلاس باز آموزی مدون طب سالمندی (دمانس )  با مجوز وزارت بهداشت   توسط کمیته علمی انجمن آلزایمر استان مرکزی  با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی (اراک)  جهت 200نفر از پزشکان و پیراپزشکان استان با امتیاز بازآموزی (22 مهرماه 1389) در سالن پردیسان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی .

نشانی سایت انجمن آلزایمر

جشنواره غذا به نفع ایتام وسالمندان آلزایمری به روایت تصویر

   

                                           اسماعیلی آشپز 

    

     
گالری عکس :    http://salmand.spaces.live.com

جشنواره غذا به نفع ایتام وسالمندان آلزایمری وبیماران روانی مزمن

درود بی کران بربانوان نیکوکارکه درشبستان تلاش هایشان چشمه های شورواحساس میجوشد وازدستان هنرمندوگامهای استوارشان سرسبزی وطراوت می تراود
مابوسه می زنیم بردستان نیکوکار شماعزیزان که خالصانه وازصمیم قلب دراین عمل خیرخواهانه قدم برمی دارید  وبه شما نیک اندیش گرامی خسته نباشیدمی گوییم وازخدا سلامتی وبهروزی شما راخواستاریم 
                                                                                    نظری (فرجی )


مدیر جشنواره پاییزه به نفع ایتام وبیماران روانی مزمن
لیست ومنوی غذای جشنواره :
 ردیف نوع غذاسرآشپز
 1آش رشته (ترشی ) خانم شیربانی (بوالحسنی )
2  آش جو باسیرابی خانم زنگارکی
 3آش بادمجان  خانم کارگشا 
 4آش آبادان  خانم عباسی 
 5خورش فسنجان  خانم بنی کعب 
 6خورش مرغ ترش   خانم کوهساری
 7خورش قلیه ماهی  خانم یاراحمدی
 8خورش خلال  خانم بنی کعب 
 9 انواع دلمه  برگ مو- بادمجان
فلفل -کلم
خانمها قناتی-ایبک آبادی -کوهساری
 10انواع دسر ها  خانم مدنی ومادر گرامیشان وخانم طیبون
 11میرزاقاسمی خانم ها امینی وکوهساری
 12حلیم بادمجان  خانم قناتی
 13سمبوسه خانم حاکسار
 14پیراشکی گوشت خانمها معصومه ومحبوبه احمدی
 15 رولت گوشت خانم ها راهپیما-قربانی
 16 سالاداولویه  خانم مهندس مهاجرانی
 17 شنسل مرغ و کباب کوبیده چوبی مرغ  خانم کلهر
 18 کاناپ مرغ  خانم صادقی
 19 کراتن مرغ-شامی -کراکت مرغ خانم مشهدی مدیریت  شیرینی پزی وآشپزی مریم بانو

 20 ته چین مرغ  خانمها نوروزی-کلهر-کوهساری
 21 دال عدس خانم بنی کعب
 22 کیک عصرانه  خانم ها کلهر-کیانی
 23 کوفته تبریزی  خانم ها بنی کعب -قناتی
 24 باکد سبزی 

جشن باکنکها دراراک به مناسبت روزجهانی آلزایمر

جشن باکنکها دراراک به مناسبت روزجهانی آلزایمر

        در روز 30شهریور روزجهانی آلزایمر دراراک جشن      بادکنک ها برپاشد

محمودزارعی مدیرعامل انجمن آلزایمراستان مرکزی گفت : ماهم مثل تمام مردم حامی بیماری آلزایمر درسطح دنیا به مناسبت این روز واطلاع رسانی بصورت همگام با مردم دنیا با حیرین ونیکوکاران ومردم خوب وفهیم اراک در میدان کوهنورد شهرک گردو جمع شدیم و500 بادکنک را توسط نونهالان ونوجوانان وخصوصا بچه های مهدکودک برای بابا بزرگهای عزیز ومادربزرگهای مهربون به هوا رها کردند

زارعی افزود : با اکثریت مهدهای کودک از طریق بهزیستی هماهنگ شده بود وجمعی از مدیران دلسوز ومومن حضور پیدا کردند خصوصا مهدهای مارال -شازده کوچلو وتوحید که جادارد از این عزیزان تشکرشود ضمنا در نمایشگاه عرضه مستقیم کالا نیز 3000تراکت پخش شد وسیمای اراک هم در همان شب در برنامه های خود چندین بار زیرنویس اعلام نمودند که جادارد از بانی این امر علی قربانی ومسئولین سیما وپخش هم تشکرنماییم

وی در ادامه گفت :این برنامه در همین هفته برنامه ریزی شد وکارکنان مرکز درمان وتوانبخشی طلوع واعضای هیات مدیره انجمن آلزایمر زخمت زیادی کشیدند که امیداست اجرش را از الله بگیرند ما در این برنامه موسیقی زنده داشتیم که بسیار ازطرف مردم ومدعوین مورد استقبال قرارگرفت ودر 4نوبت بادکنکها به هوا پرتاب شد ودر ابتدای برنامه 400 شماره بین کودکان ودانش آموزان توزیع شد ودر 4نوبت قرعه کشی شد وبه 50نفر هدایایی اهدا شد وبه 10نفر ازبچه ها که خودشان بادبادک یا کارهای قشنگی انجام داده بودند نیز هدایایی داده شد

در پایان جادارد از همه کسانی که مارا در انجام این کار نیک یاری دادند سپاسگزاریم 


پیام وزیربهداشت

روند رو به رشد جمعیت سالمندان کشور و افزایش امید به زندگی در دهه‌های اخیر موید نیاز به سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت این گروه جمعیتی است. در همین ارتباط، موضوع سالمندی و بیماری‌های مرتبط از الویت‌های بخش سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌باشد تا شرایطی فراهم آید تا دسترسی سالمندان به خدمات درمانی و مراقبتی افزایش یافته و تسهیل گردد.
از بیماری‌های شایع دوران سالمندی، انواعی از دمانس و آلزایمر می‌باشند، لذا شناسایی عوامل‌خطر در بروز انواع دمانس‌های قابل پیشگیری و نظام ثبت بیماران از الویت‌های مطالعاتی مجموعه دانشگاهی و سلامت کشور می‌باشد. تدوین برنامه‌های مراقبتی و بازپروری این بیماران از سطح اولیه نظام خدمات بهداشتی درمانی کشور و ارائه مراقبت‌های تخصصی در مراکز مشخص موجب بهبود کیفیت زندگی بیماران و کاهش هزینه‌های تحمیلی به مجموعه سلامت کشور می‌گردد.
روزجهانی آلزایمر بهانه موجهی برای دست اندرکاران نظام سلامت کشور در ارزیابی برنامه‌های آتی و پایش اقدامات بعمل آمده در مراقبت از این گروه بیماران می‌باشد. از آنجا که این بیماری بار سنگین مراقبت از سالمندان‌ مبتلا را به خانواده‌ها تحمیل می‌کند، لازم است تا علاوه بر وزارت ‌بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که متولی ارائه خدمات این بیماران می‌باشد، سازمان‌های غیردولتی نیز به حمایت‌های اجتماعی این گروه احتمام ورزند. رسانه‌ها نیز نقش موثری در افزایش آگاهی عمومی در شناسایی و کاهش عوارض مرتبت بر این بیماری خواهند داشت. استفاده از بستر مناسب و شبکه گسترده بهداشتی و درمانی کشور، گسترش طب سالمندی و ایجاد امکانات مراقبتی و آموزشی از وظایف وزارت بهداشت و درمان در مواجهه با این بیماری روبه تزاید می‌باشد تا موجب کاهش بار بیماری و عواقب اجتماعی ناشی از آن گردد.
امید است با تلاش همه مجموعه های ذیربط شاهد ارائه الگویی مناسب و قابل طرح در مجامع جهانی در مراقبت های سالمندی و بیماری های شایع این دوران باشیم.

دکتر وحید دستگردی                           
وزیر                                   

گزارش سالیانه انجمن آلزایمرجهانی

  گزارش سالیانه انجمن جهانی آلزایمر، تنهاگزارش جامع و کامل از وضعیت این بیماری درجهان ، جمعیت مبتلا و در معرض ابتلا، برنامه های پیشگیری، نگهداری ومقابله درکشورهای مختلف، بودجه ها وهزینه های تخصیص داده شده به این بیماری وآخرین تحقیقات علمی دراین زمینه می باشد.
     این گزارش توسط گروهی از برجسته ترین و خوشنام ترین متخصصین این فن در جامعه علمی، پزشکی، بهداشتی جهان تهیه می شود وهرساله همزمان درکشورهای جهان درروز جهانی آلزایمر، 21سپتامبر،30شهریور منتشرو رونمایی می شود .
     انجمن آلزایمرایران، به عنوان عضوفعال انجمن جهانی آلزایمروبه عنوان تنها سازمان فعال در دمانس و آلزایمر در جمهوری اسلامی ایران موظف است که نکات اصلی این گزارش جهانی را از طرق مختلف به اطلاع مسئولین حقوقی و مملکتی برساند و نظر آنها را به بحرانی که مانند خود بیماری به فراموشی سپرده شده است ولی آرام و بی صدا به بزرگترین مشکل سلامت و گرانترین بار جامعه و جمعیت کشورها تبدیل خواهد شد ، جلب نماید .
     جمعیت مبتلا به دمانس و آلزایمردر سال 2010 میلادی در جهان 6/35 میلیون نفر می باشد که بصورت نجومی و تصاعدی در حال افزایش می باشد و تا 20 سال دیگر دو برابر و تا سال 2050 میلادی از مرز 115 میلیون نفر خواهد گذشت . در سال جاری هزینه نگهداری و مراقبت و درمان این بیماری در جهان 604 میلیارد دلار می باشد که 1% درآمد ملی جهان می باشد. این درصد در کشورهای کم درآمد 24/. % در کشورهای ثروتمند 24/1% درآمدکشورها را شامل می شود . هزینه های مستقیم و غیرمستقیم این بیماری بیش از سایر بیماری ها از جمله سرطان و ایدز می باشد و چشم پوشی از تدوین و اجرای برنامه های جامع کشوری برای پیشگیری ، مراقبت ، نگهداری و درمان آن بار بسیارگرانی را بردوش دولت ها، جامعه وخانواده می گذارد وتامین عدالت اجتماعی را غیرممکن می سازد . مراقبین و خانواده های بیماران دمانس و آلزایمر از مشکلات عدیده مالی، حقوقی، روحی، روانی،جسمی و اجتماعی رنج می برند.
کمبود آگاهی مسئولین از این بیماری و از مشکلات خانوادگی و اجتماعی ناشی از آن علت اصلی عدم توجه به این بیماری می باشد .
     براساس این گزارش بیماری دمانس و آلزایمرو مشکلات و عواقب ناشی از عدم توجه به آن بزرگترین مشکل سلامت و از مهمترین بحران های جامعه بشری و دولت ها درقرن 21 خواهد بود ودولت ها در حاضر اصلاً آمادگی مقابله با این بحران را ندارند .
     گزارش 2010 انجمن جهانی آلزایمرنظر مسئولین را به تعهدات آنها به "کنوانسیون حقوق معلولین " و به اهداف و برنامه های مشخص تصویب شده سازمان بهداشت جهانی در خصوص سالمندان معطوف نموده و از آنها تقاضا دارد که در زمینه تحقیق ، آمار، آموزش خانواده، ارائه خدمات نگهداری ودرمان، پیشگیری، حمایت حقوقی ومالی واجتماعی ازبیماران، خانواده هاو مراقبین این بیماران برنامه ریزی و تخصیص بودجه نماید .

روزجهانی آلزایمر

روزجهانی آلزایمر دراراک به روایت تصویر (جشن بادکنک ها)

31شهریور89

میدان کوهنورد 


   

     

   

گالری عکس:

http://salmand.spaces.live.com